Ambient on/off

Поделба на 5 Q7 тенкови за СЕКОЈ!

69 Day 2,033, 06:48 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Точно така, делам по 5 Q7 тенкови за секој што ќе го исполни следново:

-Отвори го следниот линк https://www.facebook.com/zlatendab/app_459554167466709?app_data=76

-Потоа ќе се појави следниот прозорец и стегни на LIKE копчето.
[img]http://s10.[/img]

read more »

3те непишани правила од кој Македонија стравува!

2 Day 1,644, 15:14 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

3те непишани правила од кој Македонија стравува се:

1.
2.
3.

read more »

Македонските кошаркари-ден потоа

12 Day 1,413, 05:27 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Заврши европското првенство и во главата почна да ми се мотаат оние завршни шпици од холивудските филмови како кога некој ќе направи нешто битно и на крај во кратки црти пишува што сторил понатаму.

Соодветна музика за одјавната шпица
[url=http://

read more »

FREE ! 10 Q5 Weapons & 10 Q5 Food !!!

377 Day 1,282, 05:50 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

[MKD]
Поделба на 10 Q5 Оружја и 10 Q5 Храна.
Се што треба да направите е:
1. Претплата во коread more »

Голем поздрав од еМакедонија до еИталија !

8 Day 1,244, 06:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Поздрав до жабарите со песната: We don't speak Italiano !
Му дадовме прст, цела рака ни ја зедоја... ее зато сега че му ај пејме песнава... па па италијано ! :D


[img]http://mojtv.hr/images/[/img]

read more »