Ambient on/off

Свещената Пакистанска империя: Култът Dio Brando

9 Day 1,209, 00:27 Published in Bulgaria Bulgaria

Дядо Мохамед ме посрещна пред централния вход на Градините Шалимар. Беше дребен и изключително слаб мъж. Бяла роба покриваше кльощавото му тяло, а на главата му имаше увита чалма, чийто цвят някога е бил оранжев. Усмихна се, сякаш искаше да ми покread more »

Български гняв, италианска пица и пуйка по бразилски

8 Day 1,207, 12:27 Published in Bulgaria Bulgaria

Доста неща се случиха послединте два-три дни. Промени, битки, лоялни програми. По изчисленията на един еАнгличанин подръжката на "Платинено ниво" за една година ще струва на играч по 14 500 евро.
А вече може да виждате броя на абонатите си във в
read more »

Четвърта Световна война: Битките за България

18 Day 1,205, 23:52 Published in Bulgaria Bulgaria

От скоро съм тук. Гледам на играта като на социален експеримент в реално време. Изключително приятно ми е да се ровя в материали за миналото на еДържавите. Странно е как хората повтаряме грешките си от РЖ и тук, в играта.
Днес реших да ви разкаж
read more »

Цената на лоялността?

19 Day 1,205, 01:06 Published in Bulgaria BulgariaОт вчера си имаме програма, която да стимулира гражданите на еРепубликата. Плато е решил да бъде добър и да ни рread more »

Близкият изток - руска туристическа дестинация

11 Day 1,204, 11:31 Published in Bulgaria Bulgaria

Всъщност битката за регион в Саудитска Арабия може и да не е никак лесна и лека. Победата ще бъде по-скоро въпрос на тактика. Защо ви казвам това? Изглежда руското ръководство много добре е направило своя план за превземане на СА. А май са кръстилread more »