Ambient on/off

Азиатски Алианс???

19 Day 1,196, 09:59 Published in Bulgaria Bulgaria

Преди около два часа в индонезийската преса се появи статия озаглавена “Зараждане на Азиатски Ред и рухване на ПанАм” /Rise of the Asian Order and Fall of PanAm!/. В нея се твърди, че предстои да се създаде нов съюз на азиатските държави плюс Египread more »

Миски, американски елит и сръбска скара

16 Day 1,195, 04:45 Published in Bulgaria Bulgaria

Ще се окажат прави онези, които казват, че количеството вестници у нас не води до качество. В еИндонезия има доста по-малко вестници, но пък има много интересни новини, тънък хумор, че дори и опит за хазартни игри. ;)
Докато се рових там и на още
read more »

По бебешки

12 Day 1,194, 13:09 Published in Bulgaria Bulgaria

Гадно е когато не си плод на някаква любов.
Още по-гадно е когато не си резултат и от изпепеляваща страст, придружена с калпава механика на изпълнението.А да се пръкнеш в е
read more »

Военната ни дисциплина в световните новини

37 Day 1,193, 15:53 Published in Bulgaria Bulgaria

Военната ни дисциплина влезе и в световните еРеп новини. Армейската ни дисциплина беше изведена дори в хедлайн наред с новината, че eUK вече е част от ПАНАМ, а еПуйката е отново на картата. Срещнах преводи в пресата на Индонезия, Австралия, Аржентread more »

Кхаджурахо

3 Day 1,193, 09:38 Published in Bulgaria Bulgaria

Ей, на това му казвам прашни пътища. И като се замисля, че съм в еИндия за да се срещна с някакъв странник от храмовете в комплекса Кхаджурахо. Той обеща, че ще ми разкаже за новия храм, който е построен в чест на дружбата между нашите нароread more »