Ambient on/off

Интервју со претседателот на еМакедонија,VelAco

46 Day 2,608, 02:29 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

После долго време испаѓам и јас со статија,со ексклузивно интервју со моменталниот претседател на еМакедонија,VelAco


1.Кој беше поттикот да се кандидираш за претседател ?

read more »

Како сте ми Македонци [Branislav1995]

21 Day 2,447, 08:23 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Поздрав моја мила Македонијо,
Поздрав мои мили браќа и сестри Македонци


111 години од Илинденското востание,70 години од АСНОМ. Нека ни е честит празникот,борбата продолжува...

[img]http://www.lisica.mk/sliki_statii/1217666063ilinden_2%[/img] … read more »