Ambient on/off

Идеја - Корак 3. Покрет грађана еСрбије

12 Day 2,607, 18:49 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysis

ИДЕЈА Корак 3.

- еСрби, време је! Време је да се чује глас народа! Време је да се ослободимо политичке окупације у еСрбији! Време је да еСрбија буде слободна! Нема разлога да вас лажем, нећу Вам ништа обећавати, никакве поделе, никак … read more »

Идеја - Корак 2.

21 Day 2,605, 15:20 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysis

ИДЕЈА Корак 2.

- Драги пријатељи, браћо и сестре, нема лажи, нема преваре. У три реченице које прочитате у овом чланку можете да одлучите да ли ће те подржати ову идеју или не. Доста је политичких препуцавања, не слагања, прозивки и … read more »

Идеја!

15 Day 2,603, 12:00 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysis

ИДЕЈА!

- Сви који су заинтересовани да учествују у стварању и буду део ПОКРЕТА који НИКАДА неће подржати нити једну странку, који ће имати своју идеологију и њоме се водити, радити самостално за добробит еСрбије, те своје идеј … read more »

Shtula за председника! ' НЕРЕД ЈЕ '

14 Day 2,563, 08:14 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysis'Да би чишћење имало ефекта, потребно је кренути на време!'

- Са поштовањем се обраћам широј и ужој јавности, недељу и више дана пре председничких избора. Зашто? Зато што са чишћењем … read more »

Знам те, не знаш ме - mcmoox

12 Day 2,048, 09:36 Published in Serbia Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentИ тако драги моји читаоци и пријатељи, дођосмо и до трећег издања ових небитних новина. Мог овонедељног саговорника сигурно сви знате јер је он БИО где год сте ви крочили па је тако [read more »