Ambient on/off

SastavSvakoDobroVlade

27 Day 2,116, 01:26 Serbia Political debates and analysis Political debates and analysis

Пре свега, желим да се захвалим свима који су прихватили мој позив за учешће у влади и тиме изразили своју вољу и жељу да нашу комуну учине бољом а еСрбију јачом.
Такође, желим да се захвалим свима који су ми пружили подршку. Уз такву подршку верује

read more »

СвакоДоброКандидатураСвима

137 Day 2,114, 15:05 Serbia Political debates and analysis Political debates and analysis

Од мог еРођења до сад прошло је 20 месеци. Из неке перспективе мало, из друге много, али из свих мојих перспектива вредно. Као сто сам већ пар пута рекао кроз моје чланке, никада људе нисам делио по томе којој странци припадају, чији су држављани, љ

read more »

Ono sve sto znas o meni

56 Day 2,112, 13:14 Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

“ Vrlo retko ce se desiti da se neko potpuno izgubi i zaluta u savremenom gradu. Tu nam pomazudrugi ljudi, koji ce nas uputiti, a pri ruci su najcesce i druga sredstva, kao natpisi ulica i brojevi kuca, planovi grada, autobuske oznake. No, uzmimo da

read more »

MediaMogulMedalja

26 Day 1,884, 07:01 Poland First steps in eRepublik First steps in eRepublikOnaj osećaj kada vas prijatelji iznenade sa više od TRI STOTINE subova!

[img]http://i1268.photobucket.com/albums/jj573/[/img] … read more »

Očistimo Medije eSrbije!

52 Day 1,856, 03:31 Poland Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentMislim da nam neće biti teško da se složimo oko mišljenja da je kvalitet novinarskog modula u rapidnom … read more »