Ambient on/off

Среќен Роденден Голем Човеку!!!

24 Day 1,339, 16:20 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

На денешен ден
Се случило нешто многу важно за македонскиот народ
Се родил Александар МакедонскиАлександар Македонски е роден на 22 јули 356 п.н.е. година во Македонската престолина Пела

read more »

Колку само сме моќни!!

7 Day 1,337, 16:13 Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Извинете што ве напнав денес со оваа трета статија... :(
само едноставно неможев да се воздржам, а да не ја напишам....


Војуваме на 5 фронта и само RW во Италија ни забегува малку.. но останатите 4 фронта се одноставно прекрасни :)

Како дока

read more »

Отворена ловечка сезона-ONE Алијанса!! [EDIT]

11 Day 1,337, 14:05 Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Драги читатели

Како и секад нашите сојузници се тука за нас иако викаат дека Кипар бил воден од Турци тие се едни од нашите најверни сојузници можете да видите од сликававоедно би сакал д

read more »

Плато Гатачот!

4 Day 1,337, 12:56 Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Драги читачи во денешнава статија ке ви презентирам нешто многу интересно :)


Како што можете да видите на следниов линк претседателот на Кипар KutlukBilgeKulKagan се наоѓа во регионо

read more »

Happy Time For Macedonia-Plato please Add eGreece on the map

14 Day 1,301, 19:39 Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Поздрав!!

Јас како и многу други останавме до овие доцни часови за да го проследиме паѓањето на нашиот јужен сосед Гејлада.Вечерва се оствари долгогодишниот сон верувам на секој чистокрвен Македонец и на секој Македонски патриот.

Тоа што … read more »