Ambient on/off

Весник

14 Day 1,708, 10:03 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Немам ништо да кажам .........
Овај весиник го напрајФ за да го земам медалот медиумски магнат па затоа би ве замолил за воте + субскрајб + адд за приател + шаут
И УШТЕ ЕДНА РАБОТА АКО ИМАТЕ НЕКАКВА ПОТРЕБА ВО ВРСКА СО ИГРАВА ПИШЕТЕ МИ ВО ИНБОКС

read more »