Ambient on/off

Поделба на 4,000 здравје!

64 Day 1,758, 02:46 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

И така не ми се исплати да ги продавам лебовите, а веќе немам место кај да ги чувам па решив да ги поделам.

За почеток ќе поделам 4.000 здравје (1000 q2 леб), на секој кој ќе се пријави по 100 здравје (25 q2 леб).

Ако има интерес, ќе се зго
read more »