Ambient on/off

Склекови за гинис

5 Day 2,375, 23:44 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Статија која што ја прочитав и превземав од www.karas4training.com/mk и морав да ја споделам...

На 01.03.2014, во Трговскиот центар Вахда во Абу Даби, во своевиден перформанс Австралијанката Ева Кларк постави два нови гинисови рекорди во катего

read more »

Апел за помош на Нина и Дариј

20 Day 1,728, 07:19 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Апел за помош на овие две прекрасни ангелчиња кој се и мои лични пријатели......
Се трошат многу РЖ пари за играва која што ни претставува само забава....меѓутоа тука се работи за ЖИВОТОТ на две дечиња Нина 4 год и нејзинот помал брат Дариј 1 година

read more »

Alexander the Great Birthday

27 Day 1,706, 01:43 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

On This Day in Ancient History - Alexander's Birthday
22.07.356BC

read more »

Добредојде Филип Македонски

143 Day 1,645, 10:40 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Споменикот што официјално е наречен “Воин“ денеска се издигна на плоштадот Карпошово востание, меѓутоа ние знаеме за кој станува збор ! ДОБРЕДОЈДЕ ФИЛИП II МАКЕДОНСКИ o7

[img]http://s17.postimage.org/h8cx1bzhb/[/img] … read more »

The World Largest Thing

24 Day 1,555, 09:05 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

The World Largest Thing


1. World’s Largest Goldfish,The orange koi carp weighs 30kg


2. World’s largest dog,read more »