Ambient on/off

Misija: 25 komentara!!! II deo

26 Day 2,685, 11:29 Published in Serbia Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Mrzi me da pisem bilo sta, hvala svima koji ostave komentar!!! … read more »

Misija: 25 komentara!!!

27 Day 2,683, 16:43 Published in Serbia Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Da resim i ja ovo konacno, koga ne mrzi neka stavi kom!!!

P.S. Pozivam sve DELIJE da se uclane u jedinicu Delije Sever i sve radikale da postanu clanovi Srpske Radikalne Stranke!!! … read more »

(СРС) Председнички избори/подела тенкова

37 Day 2,369, 00:16 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysisПоштована браћо и сестре, помаже Бог.

Велика ми је част што сам по трећи пут изабран за председника Српске Радикалне Странке у овој игрици и желим да се захвалим свима који су с … read more »

СРПСКИ ИНАТ (Подела за е-Бебе)

61 Day 2,319, 22:08 Published in Serbia Serbia First steps in eRepublik First steps in eRepublik

АЈДЕ БРЕ ВИШЕ, КАДА ЋЕ ДА ПРОРАДИ ОНАЈ НАШ СРПСКИ ИНАТ ПА ДА ИМ Ј*Б*МО СВЕ ПО СПИСКУ, ДА СЕ ЗНА КО СМО И ШТА СМО!!! Доста смо им допустили, што је много, много је!!!У овим тешкимread more »

(СРС) Подела за нове чланове

31 Day 2,224, 08:09 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysisПомаже Бог, браћо радикали,

На почетку би вам се захвалио за указано поверење на страначким изборима. Све што могу да вам гарантујем јесте да ће ЦОУ странке на челу … read more »