Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ SPRINT NEWS™ ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬
1. Sub my newspaper
2. PM me with the number and your newspaper link
3. I'll sub you back
4. Thanks :)
▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ SPRINT NEWS™ ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬

[New Update] Војна за ресурси и Нова Индустрија

5 Day 3,075, 02:48 Published in Chile Chile First steps in eRepublik First steps in eRepublik
Админите најавуваат нови промени во играва,кои ќе се однесуваат околу ресурсите.

Драги граѓани,

Во текот на следните 2 месе … read more »

Helloween Missions[15 Rewards]

12 Day 2,899, 06:22 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentHalloween Missions

Plato is waiting for you at the nearest airport. Meet him, prove your worth and experience an adventure of a lifetime!

Sumptuous rewards wait for those … read more »

Приказни од Новиот свет:Обезглавени Хорор-Покана

6 Day 2,898, 04:49 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
Почитувани Граѓани,

Новиот свет е во опасност!Коњаникoт кој обезглавува создава големи проблеми, па затоа ние мора да ставиме … read more »

COMBAT ORDERS OR CRAZY ORDERS??

3 Day 2,895, 15:19 Published in Chile Chile First steps in eRepublik First steps in eRepublikSTUPID[Low Quality]

stu·pid
ˈst(y)o͞opəd/
adjective
adjective: stupid; comparative adjective: stupider; superlative adjective: stupidest
1.lacking intelligence or common … read more »

Операција: БАЗА ВО ПЛАМЕН [мкд]

16 Day 2,871, 11:45 Published in Chile Chile First steps in eRepublik First steps in eRepublik


Ние, граѓаните не треба да го знаеме секој детал на секоја воена операција, во овој нов вид на војна,ниту пак медиумите треба да не информираат.
- David Hackworth, американски ветер … read more »