Ambient on/off

Мојата прва статија

66 Day 1,288, 10:20 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Немам некоја дарба за пишување, ама гледам сите имаат весници, па зошто не и јас. Ќе бидам краток. Само сакам да ја изразам мојата поддршка до еМакедонија, претседателот Струмјанин и нашите херои на чело со Scymex. Се надевам еден ден ќе го повториме

read more »