Ambient on/off

Nytt försök till babyboom!

10 Day 2,289, 10:26 Sweden Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Nu är det hög tid att försöka göra ett nytt ryck om att få eSverige att växa i antal spelare. Det har varit ett gäng mindre lyckade försök och det är nu dags att göra det ordentligt. Istället för att göra flera halvhjärtade försök som tidigare så bö

read more »

[SOG] SockerConnys födelsedag

24 Day 2,274, 04:17 Sweden Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ärade soldater.
Då var det åter igen dags för ett äventyr signerat SOG och den här gången var det dags att fira att SockerConny blivit byxmyndig för jag vet inte vilken gång i ordningen. Eftersom denne bedårande karl hade den förblödande äran att

read more »

[SOG] Utdelning av Fredroks Fond för Fredroks årsdag

20 Day 2,230, 05:08 Sweden Battle orders Battle ordersStrax innan jul upplyste vi att de soldater som utmärkte sig bäst på slagfältet under julhelgen skulle belönas. Men … read more »

[SOG] Fredroks årsdag

24 Day 2,225, 02:58 Sweden Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Mitt i all julklappshandel och julkalendrar kommer en liten annorlunda artikel. Idag är det nämligen ett år sedan vår fantastiske vän Fredrok lämnade oss. Han hittades i sin stuga dagen innan … read more »

[SOG] Uppmaning till svenska soldater

40 Day 1,938, 15:01 Sweden Warfare analysis Warfare analysisÄrade soldater.
Världen vi varit bekant med den senaste tiden är sig inte längre lik. Efter att Polen satt sikte på Ryssland, med slutdestination Kina, har den Europeiska kartan börjat att förändrats. … read more »