Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Весник во кој ќе ги прочитате најновите промени и официјални информации од eRepublik

[MзИ] – Вести од Аурора - Нов Генералштаб

17 19 hours ago Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

(забелешка пред да почнете со читање, ова е само превод на оригиналната статија објавена од весникот на Аурора)read more »

[МзИ] – Резултати од Турнирот

58 21 hours ago Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Почитувани

Во ова издание на Министерството за Информирање ќе читате

1. Резултати од турнирот за играчите од еМакедонија
2. Резултати за државите
[img]https://lh6.googleusercontent.com/-NGIda2h_kC4/VD71h0aBBsI/AAAAAAAAKIo/w8IQ9wu_m_Y/w709-[/img]

read more »

[МЗИ] Препораки за нов турнир – Епско војување

19 Day 2,526, 12:12 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Почитувани Македонци!

Време е да се објаснат некои работи за турнирот кој доаѓа и да се појаснат извиците кои беа присутни во вчерашниот ден за да се пукат или да не се пукат за турнирот.

1. Земјите ќе бидат рангирани според просечниот број

read more »

[МЗИ] Нов турнир – Епско војување (EDIT: дво-кликери, не пукајте за време на турнирот)

29 Day 2,525, 04:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik


ЕДИТ, за тие што немаат време за читање
Ако не планирате да пукате многу за време на турнирот, тогаш подобро воопшто да не пукате (нула престиж поени) ако сакате да помогнете на еМакедонија.
(Важи и за тие со странско државјанство … read more »

[МЗИ] Состојбата во еМакедонија (ден 2,519)

74 Day 2,519, 16:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentПочитувани еМакедонки, почитувани еМакедонци

Со големо задоволство ве известувам дека по пауза од скоро 100 дена, министерството за информирање продолжува со работа.

[img]http://i.imgur.com/elMycyU.[/img] … read more »