Ambient on/off

Official candidates for congress

23 Day 2,164, 15:48 South Africa Political debates and analysis Political debates and analysis

Hello people of South Africa,

In Friday we have congress elections,we choose new congress members!
As president on National Party of South Africa

read more »

National party of South Africa [Next president]

21 Day 2,152, 06:50 South Africa Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Hello my people from eSouth Africa,

On 15th Octomber in South Africa will have party-president elections,each party chooses new president.I'm a candidate in National

read more »

Кандидатура за претседател на еВМРО-ДПМНЕ [ Бориловци ]

14 Day 1,940, 07:44 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Статија бр : 7По долго време е интересно и во политичкиот модул на играта во еМакедонија,се роди и шестата активна партија.
Од денес па натаму треба да работиме,работиме и само работиме.Акти … read more »

Поделба по 5 тенка [ Бориловци ]

39 Day 1,929, 09:02 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Статија бр : 6Добро ви вечер мои мили македонци,

во оваа статија ќе се дели по 5 тенка на секој член на eVMRO-DPMNE.З … read more »

Конгресни резултати - 25 Февруари [ Бориловци ]

10 Day 1,926, 09:38 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Статија бр : 5Пред 2 дена се одржаа конгресните избори,еМакедонија ги доби новите 40 конгресмени.
Овој месец,како и претходните,победи партијата Obedineta eMakedonija со освоени 13 ко … read more »