Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

top 50 shqiptaret

10 all te gjithe

21 Day 2,562, 10:26 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

lini koment per mission dhe me jepni dhe nga 10 all
sthem gje...

read more »

nje gje me ben pershtypje.....

17 Day 2,559, 14:19 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

shikoni se si shpjegon kjo harta e mare nga vikipedia nga rrenja e saj deri ne fund te pemes qe eshte dhe trungu kryesor ,, "gjuha shqipe" mbase e kam gabim por une keshtu e kuptoj..
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4f/[/img]

read more »

....ALARM.....

33 Day 2,544, 13:09 Published in Albania Albania Battle orders Battle orders


thjesht asgje vetem per te mbyllur ket mut missioni..
lini na nje komentet...
flm … read more »

si ka vajt ky muhabet....?

6 Day 2,397, 11:00 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

pirth te liroesh

spo shtyet me..

read more »

Te paditurit skane te mbaruar.

13 Day 2,238, 01:32 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

psh te gjithve
do doja nga ju qe te lini na nje koment te ky lajme tek gazeta shekulli se pasi lexova lajmin pashe mbi 30 fjale ishin italisht kush mundet ahtu sic bera e un te qortojme keta shqiptar byhtlepires te shkruajne shqip ,
ja disa

read more »