Ambient on/off

Maqedone o bythegrisur....

3 Day 2,722, 00:15 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Kori i portokalise kendon :

https://www.youtube.com/watch?v=okmGzwc5V5o

read more »

Thone keshtu do jete stadiumi "Loro Borici"

0 Day 2,721, 09:20 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Mire do qe qe pjesa prapa portes te ishte e plote,por gjithsesi me mire se fare eshte dhe keshtu:
https://www.facebook.com/edirama.al/videos/vb.138734771522/10152920422146523/?type=2&theater

read more »

Elhaida Dani - I'm alive (Albania) 2015 Eurovision Song (TOP3)

2 Day 2,685, 01:58 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Djema votojeni dhe shperndajeni sa me shume kete vidio se perfaqsuesja jone ndodhet TOP3

https://www.youtube.com/watch?v=lZJdWUmxxZw

read more »

Skenderbeu (4.5 minuta pjese te ndryshme nga filmi)

11 Day 2,665, 12:30 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

https://www.youtube.com/results?search_query=skenderbeu+pjese+nga+filmiread more »

Free Kosovo. Kosovo is Albania

27 Day 2,474, 03:01 Published in Turkey Turkey Battle orders Battle orders

Kjo eshte ora e liris,kjo eshte ora e Kosoves, o burra per mbi ta o djemaread more »