Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Koga vise si go otvoril .... zakaci eden sub ne se praj francuz

Има наслов/Нема наслов ... битно е да се соберат коментари

38 Day 2,467, 14:57 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

ИСТА СТАТИЈА ПУТА 3

Ај здраво уште еднаш

Пошто плато изиграва дежурен џандар и не сака да ми ја прифати претходната статија што ја пишав еве пишувам друга ... образложение за претходната

Write articles that are related to the game. Spam

read more »

Има наслов

32 Day 2,467, 13:56 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

ИСТА СТАТИЈА ПУТА 2

Ај здраво уште еднаш

Пошто плато изиграва дежурен џандар и не сака да ми ја прифати претходната статија што ја пишав еве пишувам друга ... образложение за претходната

Write articles that are related to the game. Spam

read more »

Нема наслов

27 Day 2,467, 02:13 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ај здраво уште еднаш

Пошто плато изиграва дежурен џандар и не сака да ми ја прифати претходната статија што ја пишав еве пишувам друга ... образложение за претходната

Write articles that are related to the game. Spam articles are neither

read more »

25 komentari /25 comments

28 Day 2,466, 15:55 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Mi trebaat 25 glasa...ako ti treba I tebe ostavi link go komentar...


Fala

read more »

МАКЕДОНИЈА ДОНИРА -mac3donia-

48 Day 2,371, 09:17 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Денеска на многу пунктови во нашата држава се одвиваат добротворни акции за помош на настраданите во поплавите што ја зафатија Србија и Босна и Херцеговина ...

Еве дел од нив:

ТЕТОВО

[img]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-[/img]

read more »