Ambient on/off

ziua cartii

2 3 days ago Published in Romania Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

De ziua ei, Cartea a primit in dar o cutie turcoaz legata cu funda. Inauntru era o Voce cu o lumanare aprinsa in mijloc, perfect potrivita in inima-i inelara.
A stins-o dintr-o suflare si si-a taiat o felie subtire, alcatuita din straturi moi de

read more »

n-am mai

8 4 days ago Published in Romania Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

N-am mai baut demult o cafea impreuna. Umar la umar, ochi in ochi, scuturile lasate la voia intamplarii si din masti, o scrumiera prin care curge timpul, fumegand.

N-am mai povestit de mult despre noi. Despre ce visam si cum am fi vrut sa traim

read more »

despre misiuni fara BH

0 Day 2,687, 07:44 Published in Romania Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Acum ceva vreme, cineva se lupta cu cuvintele si cu logica, incercand sa ne invete cum se scrie un articol bun. Mai apoi, un alt jucator vorbea despre comunitate si colaborare, facand scurte opriri pentru a o mai adapa pe Rosinante. Tot aici am

read more »

ziua fericirii

2 Day 2,677, 08:17 Published in Romania Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ce simplu e de Ziua Femeii. Iei flori unei femei. De ziua anti-fumat, ai mai multe alegeri – poti sa fumezi sau sa nu fumezi. Stii exact ce ai de facut.

Dar de ziua fericirii, ce faci? Care e ritualul, si mai ales, scopul?

Poti sa razi ca un

read more »

despre scris

8 Day 2,645, 12:58 Published in Romania Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment„What a man can be, he must be.”

Ma declar, pentru inceput, suferinda de nostalgia cititului si nu a scrisului. Am vazut voci (suna ciudat, stiu), alaturi de care patimesc si eu din aceasta … read more »