Ambient on/off

OUR FRIEND AMINTA NEEDS YOUR HELP!

7 Day 2,099, 04:37 Belgium Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Dear friends,

recently Admins out of nowhere decided to punish me so they put me in very bad situation.
First they took all my assets and then they put me in a huge negative currency account... so this is the current situation I'm in:

[img][/img]

read more »

Од Народ За Народ

4 Day 2,064, 12:45 Belgium Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Поради големиот број на еГраѓани на кои има е потребна помош, решив да организиррам
донаторска вечер. Вие, еГраѓаните, ке имате можност и прилика да има помогнете на оние што
имаат помалку од вас преку донирање Храна,Тенкови,Голд или пари на мој

read more »

Поделба на Тенкови за Глас

50 Day 2,031, 13:26 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво Македонија
После долго време решив и јас да напишам една статија а во незе да поделам по 4ку7 за секого кој ке ги изврше следниве Чекори

1.Ставете лике на странава
https://www.facebook.com/Pakomak.mk

2.Отворетего следниот линк

read more »

Помош!!!!

18 Day 1,902, 04:54 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво

Повторно јас знаеме дека сите сме поминале низ повеке периоди но јас овај

период го терам 1месец одвај за храна имам па затоа ве замолувам за помош шо

било пратете ке ви бидам благодарен
еве сс од мојот магацин http://prntscr.com/

read more »

Со еден лајк до 3 ку7

78 Day 1,874, 06:13 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

А ДА ДОБИЕТЕ 3 КУ7 ТЕНКА СЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ Е:

ДА ГЛАСАТЕ НА ЛИНКОТ ПОДОЛУ (за Мартин Стојмановски), ДА ГО НАПИШЕТЕ БРОЈОТ НА ГЛАСОТ ВО КОМЕНТАР, ДА СТИСНЕТЕ ВОТЕ НА СТАТИЈАТА И СУБ НА ВЕСНИКОТ ДА ЈА ШАУТИРАТЕ!

ИГРАТА ВАЖИ САМО ЗА МАКЕДО

read more »