Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Official newspaper of the President of eMacedonia

Прво Претседателско Обраќање [CAB]

42 Day 1,814, 13:14 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Почитувани граѓани на еМакедонија,

Голема чест и задоволство ми е да бидам ваш Претседател. Морам да ви се заблагодарам за огромната поддршка. Ветувам дека јас и мојот тим ќе дадаме се од себе за да на сите ни биде подобро и поинтересно.

Овој м

read more »

[SaJrUs] Претседателско обраќање *EDIT*

105 Day 1,798, 21:27 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво сонцеви ќерки и синови на Македонија!!!


Еве сум јас вашиот "водач" за овој месец да ви пренесам некои информации за моменталната состајба во оваа еОпштество од моја гледна точка.
Прво ќе бидам искрен и ќе ви кажам дека сум тотално … read more »

[SaJrUs]Претседателско обраќање и завршен референдум

84 Day 1,793, 22:00 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis


Здраво Македонијо каде и да си !!!


Чудна е оваа игра, многу чудна...

Понекогаш и самиот себе неможеш да си објасниш што се случува а камо ли да земеш на некој кој не го ни познаваш и не го делите истото мислење да пробаш преку тастатура да … read more »

***РЕФЕРЕНДУМ- ЗАВРШЕН***

479 Day 1,792, 19:36 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво браќа и сестри Македонци!!!

Секој ден напорни битки, секој ден скоро цел ЕДЕН со Америка или пука на нас или пука на Индонезија, тесните битки највеќе ме исцрпуваат, во моментот додека пишувам тече битката за Апулија во која губиме а јас н

read more »

[SaJrUs] Вонредно ВАЖНО Претседателско обраќање

52 Day 1,787, 21:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle ordersЗдраво браќа и сестри Македонци!!!


Го пишува ова за да ве подготвам за денешниот ден, денес ќе имаме уште едно враќање на регион, знам дека веќе преку глава ви е дојдено верувајте и на мене ми е ама МОРА уште ова да пробаме.

read more »