Ambient on/off

Бавно но славно

67 Day 2,672, 21:34 Published in Bulgaria Bulgaria Political debates and analysis Political debates and analysis

Здравейте,
Въпреки, че емоциите от току що изминалият референдум не са отихнали още, и всички като че ли само за това искат да говорят, е редно да ви информирам и за всичко останало което се случва през последните дни а и от началото … read more »

референдум - РЕЗУЛТАТИ

122 Day 2,670, 20:37 Published in Bulgaria Bulgaria Political debates and analysis Political debates and analysisОт ден 2668 до ден 2670 беше проведен референдум по отношение на бъдещата структура на управление на страната при "доброволна" диктатура.Зададените въпроси на референдума бяха както следва:1. Кой от изброените начин … read more »

РЕФЕРЕНДУМ

313 Day 2,668, 08:41 Published in Bulgaria Bulgaria Political debates and analysis Political debates and analysis

Преди седмица беше пусната статия с която бяха призовани всички да изажат своето мнение и позиция по отношение на бъдещата структура на упрвлението на страната под "доброволна" диктатура. Една седмица е предостатъчно време, за да може всеки пожелал,

read more »

[Диктаторско] ВИЕ СТЕ НА ХОД!

197 Day 2,661, 13:05 Published in Bulgaria Bulgaria Political debates and analysis Political debates and analysis

Настъпи моменът да решим сериозно каква форма на управление ще има държавата следващите месеци, с оглед на промените от плато, както и заради възможността от налагане на диктатура спрямо нас, от държава с много пари.
Идеята на тази статия е да почне

read more »

[Президентско] Азиатски неволи и Ресурсни Войни

65 Day 2,623, 20:31 Published in Bulgaria Bulgaria Political debates and analysis Political debates and analysis

Започвам с китайските шамари. Няма да се оправдавам излишно - подцених явно много ситуацията...Не очаквах отпор от Китай, нямаше никаква логика да скочат и да изхарчат толкова пари само срещу нас, при положение че пак ще са изтрити и че с толкова пар

read more »