Ambient on/off

Копеле, къде ми е ламата!

39 Day 2,702, 13:43 Published in Bulgaria Bulgaria Political debates and analysis Political debates and analysis

Вчера късно вечерта, беше получена обезпокояваща информация. Митичната Розова Лама е изчезнала! Ламата за последно е видяна в Боливийските джунгли да се движи в северозападна посока в компанията на 7 тъмни субекта.

Легендата повелява, че когато Ро

read more »

Мир

82 Day 2,684, 17:35 Published in Bulgaria Bulgaria Political debates and analysis Political debates and analysisБългария и Сърбия постигнаха договорка за прекратяване на войната помежду си. Споразумението включва следните точки:

1. България и Сърбия прекратяват военните действия помежду си и се съгласяват да не обявяват войнна един на друг чрез ЕВ.

read more »

На война

77 Day 2,677, 23:18 Published in Bulgaria Bulgaria Political debates and analysis Political debates and analysisВчера, България беше обявена за естествен враг от Сърбия. Към този момент не са ясни причините за това нападение, имаме само спекулации и догадки. Официална комуникация между Сърбия и България не е имало от началото на месеца. За разлика от други … read more »

Бавно но славно

67 Day 2,672, 21:34 Published in Bulgaria Bulgaria Political debates and analysis Political debates and analysis

Здравейте,
Въпреки, че емоциите от току що изминалият референдум не са отихнали още, и всички като че ли само за това искат да говорят, е редно да ви информирам и за всичко останало което се случва през последните дни а и от началото … read more »

референдум - РЕЗУЛТАТИ

122 Day 2,670, 20:37 Published in Bulgaria Bulgaria Political debates and analysis Political debates and analysisОт ден 2668 до ден 2670 беше проведен референдум по отношение на бъдещата структура на управление на страната при "доброволна" диктатура.Зададените въпроси на референдума бяха както следва:1. Кой от изброените начин … read more »