Ambient on/off

Е баш ти фала Платоне!

43 Day 2,533, 15:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

После цела недела безглави кокошки, багови, фрустрации...... денеска добивме прака од Админите во која се извинуваат и во еден дел пишува дека следната награда од турнирот ќе ја добиеме гратис. Односно на пример ако завршиш со 3100 престиж поени ќе ј

read more »

The SHIP is sinking!

12 Day 1,536, 03:53 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentThis is the situation in the game after today’s changes!

If you are smart enough you will abandon ship while you still can!

Admins think that if they … read more »

Најголемиот Зависник!

37 Day 1,477, 11:35 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentПочитувани е-сограѓани најпрвен да му го честитам изборот на новиот претседател и да му посакам среќа и полна НБРМ во мандатот!

Вчера го добив 10-от медал за ВРЕДЕН РАБОТНИК и забележав дека сум се … read more »

Главен Град!

2 Day 1,470, 13:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisДенеска се изнагледав шаути од типот селете се ваму селете се таму, ајде уште 128,324568 души фалат за да преселиме главен град!
Како што се надевам знаете сите како се сели главен град, треба да па … read more »

За Импичментот!

17 Day 1,370, 15:59 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis


Здраво еМакедонијо!
Денешнава ситуација не сакам да ја коментирам се начитав доволно статии за тоа!
Само забележав дека на секој обид да се поддржи законот за смена на претседателот (Impeachment) груп … read more »