Ambient on/off

[A divváltó hüllők margójára] Ereptali - igényfelmérő

40 Day 3,101, 13:06 Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentKedves Mindenki!

Nagyon rég volt már ereptali. Nagyon-nagyon rég.

Az egyre langyuló társadalmi aktivitást figyelve felötlött bennem ez a sanda gondolat: érdemes lenne még ereptalit szervezni? Kinek? Minek?

Mondjuk az utolsó elég nagyra … read more »

[k+] Gondolatok

23 Day 3,083, 12:40 Published in Hungary Hungary Political debates and analysis Political debates and analysis


Esemény utáni megjegyzés: ez a cikk iamkplus egyik kommentjét örökíti meg, amely szemléletével és jövőbe révedő üveges tekintetével egy fsb-cikk alatt jelent meg. Krampusz shoutban read more »

Véleményem a szövetségváltásról

23 Day 3,063, 07:25 Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentAz egészet csak azért találtátok ki, hogy Éheslovat bosszantsátok.

Ezért nem több ez az egész, mint holmi pacifika.

Üss a Hadügyi Közlöny szerint! … read more »

[Sárgarépa Kapitány Emlékalapítvány] Rendkívüli díjazás

46 Day 3,057, 07:52 Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Kedves Mindenki!

Mint a Sárgarépa Kapitány Emlékalapítvány kuratóriumi bizottságának az elnöke, a kuratórium egyhangú döntése értelmében örömmel jelentem be, hogy rendkívüli Emlékdíjat adományozunk.

Az emlékdíjat kiemelkedő közösségi és tá … read more »

[Sárgarépa Kapitány emlékalapítvány] Hupák-nekrológ eredményhírdetés

57 Day 3,039, 12:18 Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Kedves gyászoló közösség!

A Sárgarépa Kapitány emlékalapítvány egy hete hirdette meg cikkíró pályázatát a HUpák-nekrológ témakörben. A pályázatra rengeteg pályamű érkezett, a zsűrinek nagyon nehéz dolga volt. Emlékeztetőül a pályázók:

read more »