Ambient on/off

Со новата промена - слобода за Македонија

32 Day 2,192, 16:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

После еден куп промени кои им годат само на големите држави (или државите од ТВО сојузот), Плато пушти срце и додаде една промена од која ќе имаат бенефит и државите коишто се подолго време под окупација.

Кључниот збор во новата промена е

read more »

[Boban_M] MoFA teams in the world

20 Day 2,176, 03:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis


MoFA teams in the world:

Strategy:


Skills:


Negotiations:


and finally:
read more »

TOP 5 ?

14 Day 2,158, 17:08 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis


Баш ме интересира дали статијава ќе влезе во ТОП 5, чисто онака од курташак.


If you haven't wrote anything in the article, will it get to TOP 5?


read more »

[Boban_M] THE NEW WORLD !!

41 Day 2,036, 08:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

We have been witnesses that alliances in this game can be changed from time to time. There are several reasons why is this happening. Real life issues, damage-hood, different strategies, back-stubbing or just because of boredom.

Never mind

read more »

[Boban_M] Letter of Complaint !!!

56 Day 1,819, 09:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Не сум напишал статија со месеци, но постапката на админиве денеска толку ме напизде што морав да се испразнам со пишување на шаути, тикети па еве дури и статија.

Ова е причината >>> Промотивен пакет САМО за оние играчи кои до сега не куread more »