Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Dont afraid of me, fear of Phantom`s ILUSIONS

Претседателска кандидатура (3 пат) Фантомот

78 Day 2,327, 03:36 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisДобар ден Македонци

Имам уште еден месец слободен на располагање па тоа е и причината што се кандидирвам по трет пат за Претседател!
Можеби после о … read more »

Кандидатура за Претседател (2 пат) Фантомот!

88 Day 2,294, 06:56 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Музичка Подлога

Добар ден Македонци!


Кандидатурава за претседател ја правам се со цел да го завршам она што го започнав, а тоа е да ја вратиме Македонија на карта!

Се кандидирам затоа ш … read more »

Кандидатура за Претседател!

53 Day 2,261, 04:45 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Добар ден Македонци

Добив слободно време кое ќе сакам да го искористам за да помогнам Македонија да се врати на картата, а тоа сакам да го направам преку Претседателските избори.

Малце играчи ме знаат од играва во РЛ пред се имам 22 год и сум о

read more »

ПА ВИЕ СТЕ ЛУДИ И НЕНОРМАЛНИ!

63 Day 2,199, 11:33 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Пред се да кажам статијава ја пишам оти ВРСКА НЕМАТЕ ОД ИГРАВА!


КЕ НАБРОЈАМ НЕКОЛКУ РАБОТИ! КОИ ШТО АМА БАШ ПОЈМА НЕМАТЕ!

1. СИТЕ ПУКААТ БЕЗ РАЗМИСЛУВАЊЕ ЗА ДАЛИ ЌЕ ИМАМЕ КОНГРЕС ИЛИ НЕМА ДА ИМАМЕ.

2. СИТЕ ПУКААТ ЗА МАКЕДОНИЈА ВО ИСТОЧ
read more »

Македонските востаници! [Phantom MKD]

37 Day 2,000, 22:11 Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis


На ден 2000
Во Македонија
Регион Повардарие

Се собра НЕКОЛКУ ЛУЃЕ кои остадоја све што имаа за да ја добијат битката која што изгледаше невозможна..
[url=http:// … read more »