Ambient on/off

Happy 8th of March

1 Day 1,570, 01:51 Poland Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentJust want to congratulate to all Ladies in ePoland and whole eWorld this holiday...

p.s. Still haven't met any polish girl...[read more »

Tatko's in the house!

5 Day 1,561, 15:09 Poland Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Hello all, boys and girls, citizens of ePoland. I just want to introduce read more »

Учете Македонски јазик!

17 Day 1,486, 08:55 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentПосле подолго набљудување на нашите "писатели" и нивниот стил на пишување, дојдов до еден заклучок: Не знаете правописен Македонски!!!!

Значи, не се работи за дијалекти, тука не може ништо да се направи, но кога 50% од нашиве писатели ја ко
read more »

Македонија до крајот на светот!

5 Day 1,485, 09:49 Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysisГледајќи ја мапата, случајно ја зебележав и Јапонија, земја која се граничи на запад со Кина. Па си помислив: Штом веќе сме решиле да одиме до Кина, тогаш можеме слободно да се прошириме и до Јапонија. Јапонија е земја што располага со 4 ресурread more »

Решен спорот Панцер-АрМакедон

11 Day 1,440, 16:53 Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis
Добро вечер Македонијо! Овие денови сме сведоци на разни препукувања на релација Панцер-АрМакедон и обратно. Кој што направил, како направил и зошто направил. Редно време е да се стави крread more »