Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

>>>>> VOTE and SUBSCRIBE >>>>>

HAIL COT!!!

47 Day 2,569, 11:41 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Once upon a time there was one CIRCLE bigger than it looks alike...And the TRUST was the main law which retains its shape...


Ако не ви е мака и не ви претставува п … read more »

За мисијата сакани мои [BucephalusIII]

53 Day 2,490, 01:14 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentАко не ви е мака и не ви претставува проблем би ве замолил за по еден коментар да дадете на мојава најсиромашна статија во целокупната моја еКариера, доколку би ви било проблем за такво нешто наведете ја п … read more »

Македонска рамка за аватар [BucephalusIII]

34 Day 2,293, 03:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добро утро,ден и ноќ мој убав народе.

Се работи за унифицирање на аватарите преку некој мал детал кој ќе содржат за препознавање во битките. Ова не е прв пат да се апелира до сите на ваков начин, но што е тука е..

Како што и објаснив и [url=

read more »

ДИПЛОМАТИЈА [BucephalusIII]

45 Day 2,275, 03:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Сакани мои добро утро,ден и ноќ.

Предмалку пишав еден долг реферат и на ваша среќа а на моја жалост...исчезна како резултат од мојата снаодливост со багиранава игра...но јас како упорен инаетџија се потрудив повторно на кратко да ве потсетам а и д

read more »

NEW INVENTION *edited* [BucephalusIII]

42 Day 2,272, 08:43 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Good morning,day and night erepublik Orthodox people.

This article for some of you will be well known tradition...for others shocking news which will change their future way of life!! :)

This days I made a little investigation in the "Serbian

read more »