Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Grekos

Скопје 14та.

42 Day 2,220, 14:37 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
Споменик предоко да не се гледат. … read more »

Контра Здраво.

16 Day 2,219, 03:43 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ова статија Контра Здраво ја пишувам зато шо некој си ми дал право.

Челинџот е да соберам повеќе воутови од оваа ретардава, а кој ќе стегне воут?
-Сите кои што си имаат стегна

read more »

Хобан бе, свртле едно.

19 Day 2,207, 13:36 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Одиш овде вака... во комјунити и коа ти излегвит порнич...


Коа ќе видам абе стварно порнич


Фала плато за новава промена, барем да се испраз

read more »

еххх до кај стигнав.

7 Day 2,192, 16:13 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Кој левел сум?

read more »

Ој министре...

16 Day 2,170, 03:04 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

read more »