Ambient on/off

ПРЕСЕЛУВАЊЕ

36 11 hours ago Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

СЕЛЕТЕ СЕ СИТЕ ВО QUEBEC CITY ТИЕ КОИ МОЖЕТЕ


БКУПЕН БРОЈ НА ЖИТЕЛИ:173

ПОТРЕБЕН БРОЈ НА ЖИТЕЛИ: 335


АКО ГО ПОПОЛНИМЕ ОВОЈ БРОЈ ГЛАВНИОТ ГРАД КЕ НИ СЕ ПРЕФРЛИ ТАМУ И КЕ ИМАМЕ БОНУС ОД РЕСУРСИТЕ ВО КАНАДА ПО 20 %


ВЕ МОЛАМ


КО

read more »

Најважно е за Дома Најважно е за Македонија

41 3 days ago Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Незнам точно што проблем имате и со кого го имате дали сами со себе или незнам. Ама едно што знам е дека повеќе и повеќе од вас што имат Македонско Државњанство веќе сте се одкажале од Македонија и од Борење за Македонија....Знам играте со го

read more »

Политика Стратегија План

57 Day 2,618, 11:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Полека и Полека сваќам некои работи што повеќе чекаме нешто да се направи или некој нешто да направи толку повеќе ги губиме сите тие играчи што се надвор од Македонија како и тие Внатре

А ВелаЧ … read more »

Преселување на Македонија

38 Day 2,612, 11:16 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Како што знаете долго време ги имаме нашите региони во Канада а никако неможеме да ги искористиме затоа што наш Главен Град се наоѓа во Англија и нема никаков допир со наши региони во Канада.


read more »

Не чекајте да удрите додека железото е жешко туку направете го жешко со удирање.

64 Day 2,609, 10:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Овој Филм што очигледно сака некој да го играме, сме го гледале многу одамна и многу добро знаеме како оди се.

Седевме Неколку месеци во Австралија без никој да не нападне и ништо и од еднаш дојде Аргентина и се што имавме ни зазема и не остави бе

read more »