Ambient on/off

[Outsiders Syndicate] Lista kongresnih kandidata!

37 Day 2,530, 02:43 Published in Croatia Croatia Political debates and analysis Political debates and analysisPrije svega, htio bi zahvaliti kongresnicima OS-a iz aktualnog saziva kongresa na dobro obavljenom poslu. Nadam se da će naši kongresnici i ubuduće nastaviti na isti način!

[img]http://i.imgur.com/[/img] … read more »

[Outsiders Syndicate] Lista kongresnih kandidata!

30 Day 2,500, 04:53 Published in Croatia Croatia Political debates and analysis Political debates and analysisPrije svega, htio bi zahvaliti kongresnicima OS-a iz aktualnog saziva kongresa na dobro obavljenom poslu. Dokazali ste svima da i “dvoklikeri” mogu jednako uspješno obnašati kongresne dužnosti. Vidjeli smo … read more »

[Outsiders Syndicate] Promjena paradigme i lista kongresnih kandidata!

34 Day 2,470, 04:52 Published in Croatia Croatia Political debates and analysis Political debates and analysisDanas se na našoj političkoj sceni dogodila jedna mala ali značajna promjena: po prvi put imate šansu glasati protiv postoječih političkih struktura. Autsajderi su po prvi put prešli prag za ulazak u … read more »

[Outsiders Syndicate] Proglas!

34 Day 2,465, 05:23 Published in Croatia Croatia Political debates and analysis Political debates and analysis

...ili: tko smo, što smo i što planiramo.Tko smo?

Stranka “Outsiders Syndicate” nastala je kao nastavak istoimenog saveza iz jedne druge igre, kako bi članovi koji su se u toj igri … read more »

Savršena oluja

6 Day 2,437, 04:06 Published in Croatia Croatia Financial business Financial businessMeteorološki termin iz naslova nastaje kada se dogodi trenutak da se poklopi nekoliko čimbenika, koji jedan drugoga potpomažu i zajednički dovode do toga da se stvore uvjeti za … read more »