Ambient on/off

Поделба по повод СБ и БХ во 1 ден [ЗАВРШЕНО]

40 Day 1,675, 16:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Бидејќи денес земав и Социети буилдер и батл херо ќе поделам на секој по 3ку6 тенка.Се што треба да направите е
Воте
Суб
Адд за фриенд
Шаут.
п.с на оние кој нема да им биде доделено денес ќе им биде доделено утре.
[img]http://[/img]

read more »

еРепублик туторијал за почетници (бебиња)

0 Day 1,672, 14:00 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Здраво.Решив да направам туторијал за почетници бидејќи видов дека се приклучија многу , а и сите бараат туторијал.

Почетна страна.
1.Почетна страна
2.Мои места (компании , тренинг ц

read more »

еРепублик преведен на МАКЕДОНСКИ јазик

5 Day 1,668, 03:49 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Добро утро еМакедонци и еМакедонки. Сабајле се логирам и кога гледам еРепублик преведен на македонски.
Натиснав на МК и го гледам ова.
[img]http://img338.imageshack.us/img338/709/[/img]

read more »

грчки мултиња

2 Day 1,667, 04:23 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Гледам ми дојде еден грк кој сака да ми биде пријател . Го прифатив и си викам ај да му видам профил. Неговото име Theosa , гледав во пријатели и забележав Theosa1 . Го погледнав и профилот на Theosa2 и видов дека и двата профили се во исти партии и

read more »

Where is eTurkey?

0 Day 1,663, 02:01 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment



Can somebody tell me where is eTurkey?

Hail eBulgaria
Hail eMacedonia
Hail eSerbia
Hail ONE!! … read more »