Ambient on/off

Каде сте македончиња ? [ManIamPretty]

8 Day 2,338, 15:45 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik
Еве едно убаво песниче за нашите македончиња ...
https://www.youtube.com/watch?v=Iz9Ax7C45aI

-Илјада деветсто четериесет и осмата,
Егеј наш македонски солзи пролеа .
Од град … read more »

Australia Aliances Were PRCED!

2 Day 2,335, 11:13 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik
PRC ! У 90 минутичка ..
За шаут : http://www.erepublik.com/en/article/australia-aliances-were-prced--2391113/1/20
Australia … read more »

Изјавата на Јадранка Спирковскa[ManIamPretty]

10 Day 2,332, 15:39 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublikЗдраво јас сум Јадранка Спирковска имам 54 години, порано работев во "Иднина", ама од кога пропадна фирмата во 96` чекам да станам пензионерка. Јас и свекрва ми невреме да ја фати, да … read more »

Јаките и активните играчи кои имаaт друго државјанство[Man I am Pretty]

58 Day 2,318, 15:53 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentДобровечер еМакедонијо. Добровечер мои браќа и сестри . Гледам многу од старите,јаките и активните играчи земале друго државјанство . Тоа некои го нарекуваат предавство. Но не и во ов … read more »