Ambient on/off

^^^ Преку q5 леб до ММ медал ^^^

9 Day 1,812, 10:54 Published in Poland Poland Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
Здраво на сите.

Јас решив да направам една мала поделба на q5 леб се со цел да го добијам мојот ММ медал. Вакви поделби имало многу како што и ке има, но еве оваа е прва поделба која … read more »

Фабрика за ракети /ROCKET FACTORY [MKD/ENG]

7 Day 1,680, 07:27 Published in Poland Poland Warfare analysis Warfare analysis

Како што кажа мојот пријател BlackMK изгледа на админиве и на Плато им требаат пари за одмор па еве што ни понудија.


[IMG]http://[/img] … read more »

Новиот Македонски БОГ НА ВОЈНАТА

75 Day 1,641, 10:03 Published in Poland Poland Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Додека ја читате оваа статија обавезно слушајте ја оваа музичка подлога:

http://www.youtube.com/watch?v=hKQioyQDowU
Македонски народе, денеска з … read more »

Како јас ја гледам нашата Држава во овој еСвет !!!

11 Day 1,599, 05:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Се бориме,се караме меѓу себе,ослободуваме туѓи земји,помагаме на нашите сојузници, а што останува за нас :


Дали некој се пре … read more »

Плато одлучи се......Кој е No.1

7 Day 1,593, 03:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Уште една неразбирлива ситуација во нашата напатена еДржава.

Изгледа само ние имаме двајца No.1 играчи во целиов еСвет.

Доказread more »