Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Pleas Sub my newspaper!!!
Send me in PM link of your newspaper

МИСИЈА 3/3

31 Day 2,820, 11:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Македонци и македонки

Потребни сте ми вие за да можам да ја извршам мисијата 3/3 со коментарите на статијата. Би ве замолил ако сакате да помогнете.
[img]http://i.[/img]

read more »

Лек за душа

37 Day 2,820, 08:13 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Македонци и македонки

Потребни сте ми вие за да можам да ја извршам мисијата 2/3 со коментарите на статијата. Би ве замолил ако сакате да помогнете.

И повелете одморете се и опуштете се :P

[img]http://i872.photobucket.com/albums/ab287/[/img]

read more »

Мисија 1/3

35 Day 2,819, 12:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добровечер Mакедoнци и Македонки

Нема да должам многу едноставно ми требаат коментари за да извршам мисија 1/3.

Ви благодарам на сите

Demon of

read more »

ПОБЕДА!!!!

3 Day 2,037, 11:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

КОНЕЧНО!!!!!!!!!!

ОБЕДИНЕТИ ЗА МАКЕДОНИЈА ПОБЕДИВМЕ!!!!!!!!
МИНАВМЕ ПАТ СО ТРЊЕ НО ИЗЛЕГОВМЕ НА ЧИСТО !!!
ДАДОВМЕ ДОЗНАЕЊЕ НА ЦЕЛИОТ СВЕТ ДЕКА НЕМА ИГРАЊЕ СО МАКЕДОНЕЦ!!!!
МОЖЕБИ НЕКОГАШ ИЗГЛЕДА ДЕКА СМЕ СЕ ПОКОРИЛЕ НО КОЈ … read more »

ЗБОГУМ

14 Day 2,020, 15:54 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

САКАМ ДА СЕ ЗБОГУВАМ СО ВАС БРАЌА УБАВО БЕШЕ ДОДЕКА ТРАЕШЕ НО МИСЛАМ ДЕКА ВРЕМЕ Е ДА ЗАВРШИ. НЕМОЖЕМЕ ДА ДОЗВОЛИМЕ ДА СИ ИГРААТ СО НАС И ТОА НА ЕДНА ОБИЧНА ИГРА!!!
ЗАТОА ПОДОБРО ДА СИ ОДАМ ОТКОЛКУ ДА БИДАМ НЕЧИЈА ОВЦА И ДА ГУБАМ МОЕ ДРАГОЦЕНО ВРЕМЕ

read more »