Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

dobrodosli u najace novine u regionu xDDDDDDDDDDDDDD procitajte clankove koji ce da urade da ostanete bez tehta xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

bRACO EHRVATI SRETAN USKRS!!!!!

59 Day 1,958, 09:50 Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentdOBROVECE DOBRODOSLI U JOSJEDAN CLANAK OD ZDRAVKO CAR!!!!!!!!!!!!!!

oVAJ CLANAK POSVECIVAM NASIMA DRAGIMA BRATOVIMA HRVATIMA I NJIHOVOM BLAGDANU USKRSU!!!!!!

jA ZELIM DA CESTITAM … read more »

razocaro sam se u miljicu(POTRESNO!!!!)

31 Day 1,953, 10:59 Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentdobrovece dobrodosli u najace novine u regionu....

u ovaj clanak cu da pisem o jednoj osobi sto sam ju nekad puno cenijo i voleo a onda me je razocarala.misli se na miljicuu..ona je za … read more »

podela iz razloga zbog agresije(PATRIOTICNO!!!!)

115 Day 1,951, 11:46 Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentdobrovece dragi srbinovi dobrdosli u najace novine na svetu!!!!!!


u ovaj clanak sam odlucio da napravim jednu veliku podelu za nase drage gradjane.aaaaa ta podela je u znak na secanje … read more »

pesmica o dezertu hamsteru(SINPATICNO!!!!)

46 Day 1,948, 10:41 Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentdobrovece dragi srbinovi dobrodosli u josjedan moj clanak!!!!!!!!

doso sam do ideje da napisem pesmicu o nasem vodji i inperatoru dezertu hamsteru iz razloga sto je zajista najaci covek … read more »

mudre misli zdravka cara(POUCNO!!!!)

40 Day 1,946, 11:14 Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentdobrovece dobrodosli u josjednog zdravka cara

doso sam do ideje da skupljam svoje mudre misli i da ih objavljivam u clankove.u ovaj clanak ide pet mojih mudrih misli.....

zdravko read more »