Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

this newspaper is protected by mafija

Неколку причини за војна со Грците:

11 Day 2,912, 07:27 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

1.Затоа што секогаш кога беа појаки од нас ,не држеаа под ропство,всушност во Наповите со Грција губевме многу(највеќе играчите заради досада)а и ресусри тие секогаш беа со 10 ресурси а ние со 3региона:(

2.Игра е и само игра, и немора никој да тро

read more »

Heaven'S Legion is Back

45 Day 2,904, 13:27 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

ПО САМО две недели од повлекувањето на Хл во Прц ,ние ХЛ решивме да се вратиме.
Причините се можеби себични но повекето од нас премногу си ја сакаме единицата и брендот ХЛ.

ХЛ волуме ту ке биде единица специјализирана за д3 и само за д3.

Се б

read more »

Легионерите регрутираат

54 Day 2,869, 12:29 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Здраво Македонци ,пријатели и сите вие кои сте на правата страна.
Јас шематика како втор командир на ХЛ имам чест да ве поканам во нашата единица, ги шириме границите и стануваме светска единица.Зошто би дошле кај нас?
1.Зошто кај нас дружбата и п

read more »

браво наши

10 Day 2,865, 09:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Во изминативе месец -два пишував повеќе негативни статии, Но сега сакам да ве пофалам сите кои делуваме како едно.
Можеби изгубивме многу рунди ,но сепак пукавме сите колку можеме .
Браво за сите дивиизии.
Без разлика дали ќе ја добиеме кампања н

read more »

Не ја уништувајте играта.

19 Day 2,855, 00:05 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Секој претседател сака да има добар мандат,(освен сантино он сакаше да биде славен)и гледајќи од аспект на претседателот АС на Нигерија и тренинг војната и не е лоша опција :пукање за тру патриот ,земање бх и нетрошење на нашите играчи т.е складирање

read more »