Ambient on/off

Samo Za Dobro Da E !!!

6 Day 2,200, 15:07 United Arab Emirates Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Трпе и Трпана добиваат седмо дете. Трпана се жали:
- Ние мора да сме проколнати...
- Не е тоа работата... тие таблетите изгледа дека треба да ги пиеш ти, а не јас!


Во амбуланта..
Докторот:
- Сестро, дај резултатите!
Сестрата:
- Милан - Бар

read more »