Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Köztudomású, a legjobb harcosok azok akik keletről érkeztek; s ők leginkább korán reggel, hajnalhasadás után szeretnek harcolni.
E harcosok ugyanis, ha ébredés után a bíborszínű kelő Napra néznek, harci vággyal és magabiztossággal telnek el.

December 1.

17 15 hours ago Published in Hungary Hungary Political debates and analysis Political debates and analysisAdjon az Isten!

"1918. december 1-jén tartották a magyarországi románok gyulafehérvári nemzetgyűlésüket, ahol a megjelent 1228 küldött kinyilvánította azon szándékát, hogy Erdély, a read more »

Bizalmatlansági indítvány!

101 Day 2,925, 13:02 Published in Hungary Hungary Political debates and analysis Political debates and analysisHőn szeretett magyar nemzetem, Tisztelt Kongresszus-Kurultáj!

Az imént benyújtottam egy elnöki bizalmatlansági indítványt a külső (outgame) fórumon a Nagy-Magyarország Pá … read more »

[KB] Kárpát Bunker hírei - Különkiadás - A puccsról

61 Day 2,881, 16:09 Published in Hungary Hungary Political debates and analysis Political debates and analysis

Üdv!

ICS barátom megkért rá hogy adjam ki egy cikkét a kialakult helyzetről mert neki nincs rá kedve. Íme:


A mai napon egy különszámmal jelentkezik a Technokrata Közlöny, amelynek apropóját az adta, hogy az utóbbi időben, a jelenleg regná

read more »

[NMP] Fegyver és ételosztás Hazánk védelmében!

48 Day 2,850, 04:29 Published in Hungary Hungary Battle orders Battle orders
Kitartás bajtársak!

Országunkat teljesen váratlanul és felkészületlenül román puccskísérlet érte. Amennyiben sikerrel járnak, úgy az oláhok kifosztják az államkincstárat, … read more »

Emlékütés Murmi72 tiszteletére

88 Day 2,729, 01:35 Published in Hungary Hungary Battle orders Battle orders

Üdv!

Tizenegy nappal ezelőtt kapta a szomorú hírt Betyu, a Kuruc Sereg parancsnoka hogy Murmi72 bajtársunk és játékostársunk RL munkahelyén rosszul lett és a kórházba szállítás közben

read more »