Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Vesnikot ke go iskoristam za Mudrosti

Премногу луѓе

1 Day 2,206, 04:01 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentПремногу луѓе трошат пари кои не ги заработиле за да купат нешта кои не имread more »

Умот е како падобран

3 Day 2,191, 02:58 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
Умот е како падобран, не работи доколку не е отворен.

Френк Запа

read more »

Делење на леб Q2 за сите

80 Day 1,200, 08:12 Republic of Macedonia (FYROM)

Денеска планирам да поделам огромна количина на Леб Q2 по едно на скоро секој Македонец.

Имам добра причина за тоа иако не е поврзано со играва тоа го правам тука се надевам дека ќе им помогни колку толку на некои од вас.

Во продолжение слушне

read more »