Ambient on/off

Плато, брат.... до кога?

17 Day 2,128, 16:48 Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Плато брат до кога со тие твој ебани багови и грешки у играта...до кога? Порано се дешаваше коа се уклучувше ногу народ на едншка и ти падне системо(појаве се таа кокошката) и за 10минути се опрае играта ама тоа беше значи ептен ретко,
у 2-3 месец

read more »

Неколку "мудрости" од крембананка (преправено)

12 Day 2,123, 15:57 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

"Животот е каналетка, во која пловиме сите без разлика на боја, раса или вера. Понекогаш каналетка застанува или е многу спора кога проблемите се тука, но понекогаш е многу брза и радоста лесно плови" - krembananka



"Животот е read more »

Една анимација а ногу зборови!

24 Day 2,113, 17:01 Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

ЕДНА АНИМАЦИЈА А НОГУ ЗБОРОВИ...

ВАКА ИЗГЛЕДА НАШТА ДРЖАВА МОМЕНТАЛНО




read more »

Собиранка на (Strumica Open Festival) 17.08.2013

9 Day 2,098, 20:11 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Собрана екипа Кочанчани у струмица на добра журка уствари ке му дое како собиранка пошто се видевме со неколку играчи...како сме си поминале ке видете на сликите и ваше е да одлучете кој е најубав :P

krembananka,Djuk75,vojislavp
kevin09,

read more »

Прв CH Medal [krembananka]

26 Day 2,025, 06:37 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Денеска на 2,025 по втор обид го освоив CH медалот со околу 50м(49,543,230) штета,и у спат земав BH медалче и TP медалче, друго незнам шо да пишам од толку возбуда, у продужение по надоле следат неколку слики од денешниот УСПЕШЕН

read more »