Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

Случувања во еСветот [MoFa Mакедонија]

45 Day 2,609, 06:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisДобар ден Македонци!

Денеска е недела имам малце слободно време па решив да пишиме една статија за моменталните случувања кај нас и во еСветот.
Се започна деновиве кога Грците и Романците пуштија АС в … read more »

Congratulations to all Presidents! [Mofa eMacedonia] MK/EN

56 Day 2,604, 11:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis[MKD]

Поздрав Македонијо!

За многу години!
Пред се честито Бадник на сите и да ни е напомош празникот!
Ви благодарам што овој месец ја избравте токму оваа влада да ја претставува еМакедонија … read more »

[MoFA Macedonia] Info World! [MK/EN]

91 Day 2,594, 12:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisScroll down for English version!

Поздрав Македонци!

Пред се дозволете ми да ви честитам вам, на Претседат … read more »

[MoFA Macedonia] Celebrating Birthdays!

135 Day 2,513, 07:49 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
Greetings eWorld!!


First of all, it is a pleasure to present to you the new look of this newspaper, I hope you like … read more »

[МНР Македонија] Гласање за нов изглед на весникот [Завршено]

113 Day 2,510, 07:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentПоздрав еМакедонци!

Со оглед на утрешните Претседателски избори, и наближувањето на нашата 4 годишнина … read more »