Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[MoFA Macedonia] Regarding the AS

93 Day 2,759, 14:21 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis
Good evening eRepublikans!

This will be a short article of summary about our warfare and thank you note about the … read more »

[MoFA Macedonia] When words are not enough...

95 Day 2,733, 08:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysisHello dearest of allies and friends!

It gives me great pleasure to speak to you through this newspaper on this day, a read more »

[MoFa Македонија] Договор за соработка и Моментални случувања

22 Day 2,677, 14:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisДобар ден Македонци!

Во оваа статија би сакал да ве информирам за склучен договор за соработка со нашите сојузници: Бугарија , Индонезија и Чиле

Договорот служи за помагање и соработка меѓу земјите в … read more »

Случувања во еСветот [MoFa Mакедонија]

45 Day 2,609, 06:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisДобар ден Македонци!

Денеска е недела имам малце слободно време па решив да пишиме една статија за моменталните случувања кај нас и во еСветот.
Се започна деновиве кога Грците и Романците пуштија АС в … read more »

Congratulations to all Presidents! [Mofa eMacedonia] MK/EN

56 Day 2,604, 11:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis[MKD]

Поздрав Македонијо!

За многу години!
Пред се честито Бадник на сите и да ни е напомош празникот!
Ви благодарам што овој месец ја избравте токму оваа влада да ја претставува еМакедонија … read more »