Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[MoFA MK] еБугарија, цела еМакедонија е со Вас

96 Day 1,652, 08:23 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisПочитувани граѓани на еМакедонија и еБугарија

Поминуваме низ тешки моменти. По новите измени воведени … read more »

[МНР] Актуелности во македонската дипломатија и Новиот Свет

39 Day 1,637, 08:46 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisПочитувани

Пред Вас е првиот извештај на МНР. Покрај вршењето на стандардните обврски, секојдневно се … read more »

[МНР] Приоритети и листа на соработници

15 Day 1,632, 14:31 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisЧленовите на МНР, на состанокот закажан од страна на координаторот PhoenixMK и истиот одржан на ден 08.05.2012 … read more »

[MoFA MK] The Government of eMacedonia (May/June)

25 Day 1,629, 09:46 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisDear allies and opponents, we present the members of the new еMacedonian Government.

Country read more »

[МНР] Од противници, до сојузници - еМакедонија и еБугарија

110 Day 1,628, 09:53 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisПочитувани

Пред речиси месец дена МНР издаде статија во која ја изразивме нашата намера да го зацврстиме нread more »