Ambient on/off

I'm proud of you eMACEDONIAN people!!! (ENGLISH VERSION)

12 Day 2,113, 14:09 Indonesia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Although I'm not a fan of writing in a journal , I had to do this .
Last 2 months I search often in foreign newspapers . I introduced my self with the the character of the surrounding eNations, analyzed. STANDARD ..... 90 % of eNations function as

read more »

СЕКОЈА ЧЕСТ еМАКЕДОНСКИ НАРОДЕ!

88 Day 2,112, 15:18 Indonesia Political debates and analysis Political debates and analysis

Иако ич не сум љубител на пишувањето во весник, морав вака.
Последниве 2 месеци често дремам по странскиве весници. Се запознавам со карактерот на околниве, регионалниве еНации, Анализирам. СТАНДАРДНО.....90% од еДржавите функционираат како во РЖ.

read more »

Што другите (Гејциве) зборат за нашиот ScymeX..!!!

6 Day 1,647, 09:50 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Случајно налетав на момчево од Јужниов ни сосед.
Многу јако.....не им се верува со се дешава со ScymeX.

http://www.erepublik.com/en/article/you-mad-scymex--2025368/1/20

p.s Најаки се коментарите..

Sub / јебеш

read more »

Magic of McDonalds.

1 Day 1,595, 08:45 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


http://www.youtube.com/watch?v=HgH6C1itI08&feature=relatedread more »

....ISKRENO!!!!

4 Day 1,531, 16:20 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Lugje...nov sum
...nisto ne mi e jasno
...vika, prajte vesnik...pravam vesnik
...vika, stiskajte Subscriptions.....stiskam Subscriptions
...vika, stiskajte Vote ............. stiskam Vote
...vika, SHOUTE-ajte (iako pojma nemam sto znaci ova:)...

read more »