Ambient on/off

[Министерство за Здравство] Известување

23 Day 1,816, 10:24 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik
Почитувани,

Министерство за Здравство како и минатите месеци продолжува да им помага на новите играчи со леб, да "израснат" во јаки борци.

На формуларот … read more »

[MзЗ]Финален извештај

13 Day 1,781, 06:29 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik


Поздрав еМакедонија,
Честа да ја води еМакедонија овој месец му припадна на Иван Петок. Човекот успешно си ја заврши работата, што било поминало... сега редно е министер … read more »

[MзЗ]Извештај за 10 дена

37 Day 1,767, 05:19 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik


Поздрав еМакедонија,
Честа да ја води еМакедонија овој месец му припадна на Иван Петок. Да се надеваме дека ќе продолжи чесно и достоинствено си го работи своето, а сега … read more »

[Министерство за Здравство] Известување и претставување на тим

14 Day 1,752, 09:46 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublikМинистерството за здравство како и претходните мандати ќе продолжи со дневните поделбите на леб кои ги таргетираат послабите играчи.
Секој што ќе го исполни условот д … read more »

[Министерство за Здравство] Финален извештај

8 Day 1,751, 11:11 Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial businessПоздрав еМакедонија,
Честа и огромната обврска да ја води еМакедонија овој месец му припадна на AlexSkopje[/read more »