Ambient on/off

[МзЗ] МзЗ повторно се активира

9 Day 2,331, 11:38 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentДобар ден добро вечер добро утро еМакедонијо о/

Ве известувам дека Министерството за Здравство повторно се активира :)

Документот е истиот документ за потполread more »

[МзЗ]Отчет за три месеци

14 Day 2,293, 09:05 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentДобро утро добар ден добра вечер Македонци и Македонки о/

Дојде време за отчет од тримесечно работење за месеците Декември, Јануари и Февруари. Морам да се заблагодарам прво на мојот вре … read more »

[МзЗ] Собирање средства за AS!

29 Day 2,283, 08:07 Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial businessFor ENG version scroll down.

Драги пријатели и сојузници!!!

Конгресот ни виси на конец, сеуште не е обезбеден и постојат сериозни и реални шанси да бидеме избришани и да бидеме без ко … read more »

[МзЗ] Собирање средства за .. (поделба)

59 Day 2,273, 09:58 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добро вечер Македонци и Македонки о/

Со оглед на тоа дека утре не очекува важна битка сите го знаеете тоа.. :) Владата одлучи ако е можно на овој начин да собереме q7 тенкови за поделба на оние кои му е најпотребно и немаат средства сами да

read more »

[МзЗ] Известување до ебебињата

9 Day 2,251, 02:53 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Мили мои ебебиња ве известувам со големо извинување дека од денес па до понеделник нема да добивате храна. Нема да бидам тука па ке ви надохнадам или во понеделник навечер или во вторник :) се надевам нема да ми останете многу гладни...

Ве сака ма

read more »