Ambient on/off

=По еден коментар молам...Да биде 3 / 3 =

35 Day 2,469, 12:13 Published in Chile Chile Warfare analysis Warfare analysis

БЛАГОДАРАМ.

read more »

Write 3 articles that receive comments from 25 different users 1/3

40 Day 2,469, 06:26 Published in Chile Chile Warfare analysis Warfare analysis

Пишете по еден коментар,за мисијата ми е.
1/3

read more »

=За новата мисија,пишете по еден коментар=

39 Day 2,468, 12:58 Published in Chile Chile Battle orders Battle orders

Write 1 article that receives comments from 25 different users.

Пишете по еден ( ШКЉ ) коментар.
БЛАГОДАРАМ.

read more »

=Последен политички претседателски збор еВмро-Дпмне=

20 Day 1,876, 16:20 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво МАКЕДОНИЈО.

Пред се да ве поздравам,нека ви е среќна новата година и многу успеси на животен план.

Да преминеме на главното.
Како сегашен претседател на еВмро Дпмне сакам да кажам збор,два.

Мило ми беше за досегашната з

read more »

=1 година eRepublik-МаcedonianKvoda=

34 Day 1,860, 01:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво еРепубликанци,денес 23 ДЕКЕМВРИ денот кога беше креиран профилот MacedoniaKvoda.
Се започна случајно,другарче претходно ми имаше кажано за самата игра а и на неколку пати го гледав како се вклучува и прашувајќи за што ста

read more »