Ambient on/off

13 години од Карпалак , МАКЕДОНИЈО ДА НЕ СЕ ЗАБОРАВИ !!!

20 Day 2,453, 04:48 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Музичка подлога

https://www.youtube.com/watch?v=S1eSYx1MTQg

Точно пред 13 години на овој ден, во 9.30 часот, десет припадници на безбедносните сили на Република Македонија беа убиени, а тројца повредени во нападот што припадниците на

read more »

Оливер Китановски Вечна ти слава !!!

11 Day 2,412, 05:44 Published in Bulgaria Bulgaria Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Господи Господи !!!

Чувај ме од зло Чувај ме од зло !!!

И дај ми сила И дај ми сила !!!

Да ги одбранам Да ги одбранам !!!

Мојот бог Мојот бог !!!

Мојот народ Мојот народ !!!

Мојата МАКЕДОНИЈА Мо

read more »

Сеќавање за загинатите битолчани во 2001

29 Day 2,388, 15:06 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Господи Господи !!!

Чувај ме од зло Чувај ме од зло !!!

И дај ми сила И дај ми сила !!!

Да ги одбранам Да ги одбранам !!!

Мојот бог Мојот бог !!!

Мојот народ

read more »

Македонијо ДА НЕ СЕ ЗАБОРАВИ !

35 Day 2,335, 07:14 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

12.04.2012


На денешен ден пред 2 години беа убиени четирите млади момчиња кај Смилковското езеро... За жал тие што го направија ова злосторство уште не се казнети !!!! ...

[img]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/[/img]

read more »

Македонијо ДА НЕ СЕ ЗАБОРАВИ !

52 Day 2,087, 14:11 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

08.08.2001 - 08.08.2013


Тоа ПРОКЛЕТО августовско утро 2001-та беше празник - Света Петка. Утрото најавуваше жежок ден. Стотината бранители, меѓу кои загинатите, во раните утрински часови тргнаа во конвој кон Тетово да го бранат територијалниот с

read more »