Ambient on/off

ззззз

35 Day 2,537, 17:48 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

ајде 25 коментара ќе ве молам

read more »

Стоп за мулти акаунтите !

32 Day 1,540, 06:57 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Македонци деновиве сме сведоци на банување на некои наши играчи поради мулти акаунти (несакам да навлегувам дали се праведно банирани или не) има и уште многу други кои се банирани од порано.
Сето ова на нас влијае негативно,губиме многу играчи и
read more »

Поттик за цивилите !!

28 Day 1,512, 13:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Сите знаеме дека главната ударна моќ се цивилите !
Има една работа која тука треба да се промени во однос на нив.

Имаме луѓе во паравоени единици,кои ем не издвојуваат данок бидејќи работат за минималец ем добиваат тенкови од државата.
Од дру
read more »

Го прават тоа што не го правевме ние !

55 Day 1,508, 04:27 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Искрено тешко ми е ова да го признаам ама изгледа турциве се поинтелегентни од нас.

Долго време бевме доста проширени,имавме ресурси,ја држевме грција под окупација и се беше ок ама незнаевме тоа како сојузник уште поубаво да го искористиме!

read more »

Greetings to greekyes

67 Day 1,506, 16:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Since we can see much troling from the greeks how we are loosing,how we are crying couse of that i just want to give them one greeting photo from macedonia

added so much time after you and stil did this to you x DDDDD

Enjoy greekyes

[IMG][/img]

read more »